Service

Door ons uitgekiende productieproces en onze professionele medewerkers kunnen wij topkwaliteit garanderen. Wij oogsten onze rozen 7 dagen per week, twee keer per dag. Zo hebben alle rozen dezelfde rijpheid.

Sorteren op kwaliteit

Nadat de rozen geoogst zijn worden ze direct gekoeld om het rijpingsproces stil te zetten. Als het rijpingsproces stil staat, gaan we de rozen sorteren op; steellengte, knopgrootte, rijpheid en andere kwaliteitsaspecten. De rozen worden automatisch verpakt in bossen van 20 stuks en worden daarna voorzien van ons folie en in fusten met water gezet. Tijdens het gehele productieproces worden de rozen gekoeld.

De eerst volgende veildag zullen de rozen verkocht worden. Hiermee garanderen wij dat onze rozen 100% vers zijn. Op deze manier komen alleen de beste rozen bij onze klanten in heel Europa terecht. Dankzij een nauwe samenwerking met exporteurs, worden onze rozen al binnen 24 uur na verwerking verkocht op de groothandelsmarkten.

Houdbaarheid

Houdbaarheid is één van de kwaliteitskenmerken waar wij veel aandacht aan besteden bij Voorn Rozen. Onze rozen moeten voor de groothandel en bloemist goed houdbaar zijn om mee te werken. Daarnaast moet de consument lang van onze rozen kunnen genieten. Wekelijks testen wij onze eigen rozen op houdbaarheid en laten dit tevens tweewekelijks extern uitvoeren.

Kwaliteitsgarantie

Dagelijks streven wij naar het afleveren van een uiterst betrouwbaar product. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over de kwaliteit van onze rozen kijken wij graag samen met u hoe wij dit voor u op kunnen lossen.

Promotie

Om de verkoop van onze rozen verder op in de keten extra te stimuleren is Voorn Rozen bereid om in samenspraak met de desbetreffende exporteur, groothandelaar en/of bloemist promotie campagnes op te zetten. Heeft u interesse in het ontvangen van promotiemateriaal? Neemt u dan contact op met ons.