Exporteur, groothandel & bloemist

Veilen

Wij verkopen onze Grand Prix rozen via Royal Flora Holland. Elke veildag worden onze rozen geveild op twee vestigingen van Royal Flora Holland.

  • Aalsmeer: ma, di, wo, do, vr
  • Eelde: ma, di, do, vr

Directe verkoop

Wilt u liever vooraf verzekerd zijn van onze Grand Prix rozen. Het is bij ons ook mogelijk om deze direct bij ons te bestellen. Wij leveren dagelijks op alle vestigingen van Royal Flora Holland. Indien u ander wensen heeft als onze standaard verpakking leveren wij u graag maatwerk.

Handelsplatform en webshopkoppeling

Wij willen graag van alle mogelijkheden gebruik maken om onze rozen aan u aan te kunnen bieden, u vindt onze producten dan ook op Floramondo, het online handelsplatform van Royal Flora Holland.

Het is bij ons mogelijk om uw webshop te koppelen met het handelsplatform dat wij gebruiken, zo wordt ons aanbod gelijk doorgezet naar uw klanten. Het koppelen van uw webshop met Voorn Rozen verlengd het verkoop moment en verlaagd uw voorraad risico. Informeer naar de mogelijkheden.

Flower Support

Voor de directe verkoop van onze rozen werken wij samen met Flower Support. Flower Support ondersteund rozenkwekerijen op het gebied van kwaliteit, verkoop en marketing.

Voor vragen of bestellingen kunt u direct contact met ons opnemen:

Rob Meijdam (Flower Support)
Tel: 06-23294105

Frank Voorn ( Voorn rozen)

Tel: 06-11262132

E-mail: verkoop@voornrozen.nl