Over ons

Voorn Rozen is opgericht in 1986 door Goof en Jopie Voorn. Er is gestart met een oppervlakte van 11.000 m2 kleinbloemige rozen aan de Bloemenweg in Luttelgeest.

De ontwikkelingen volgden elkaar snel op. Zo werd er al snel assimilatiebelichting toegepast en breidde de kas uit tot een oppervlakte van 24.000 m2. Ook werd er overgestapt op de teelt van grootbloemige rozen. Processen werden continu verbeterd en kwaliteit was één van de speerpunten.

Tweede generatie

In 2004 kwam de tweede generatie (Frank) in het bedrijf. In 2005 werd er gestart met de bouw van een nieuwe hypermoderne kwekerij van 25.000 m2 aan de Lindeweg in Luttelgeest. In 2006 werd hier de cultivar Grand Prix geplant.

Nog betere kwaliteit

In 2011 is de locatie aan de Bloemenweg overgeschakeld van de rozenteelt naar de teelt van groentezaden. De kas is verbouwd en geschikt gemaakt voor deze teelt. Op de locatie aan de Lindeweg is in 2015 het lichtniveau verhoogt tot meer dan 15.000 lux. De stelen van de Grand Prix planten hebben hierdoor een nog betere kwaliteit.

Missie en visie

Bij Voorn Rozen hebben we een 100% focus op kwaliteit en streven wij ernaar de mooiste Grand Prix rozen te leveren. Deze focus komt terug in alle aspecten van de bedrijfsvoering en leidt tot een voortdurend proces van verbetering van ons product en de organisatie.